Fitchef weekmenu’s

Week en dagmenu’s
Weet jij niet wat je moet eten om eindelijk je doel te bereiken? Dan kan je nu aan de slag met een persoonlijk voedingsschema van Fitchef. Je ontvangt voor elke week duidelijke dagmenu’s die geheel op maat zijn afgestemd op jouw doel. De persoonlijke voedingschema’s van Fitchef gaan jouw helpen om je doel te bereiken. Wil jij nu eindelijk de stap zetten om af te vallen? Wil jij je gewicht naar beneden zien gaan en je bodycompositie veranderen? Leuker en makkelijker dan dit wordt het niet.

Wat krijg je?
FitChef stelt voor jou elke week opnieuw het ideale menu samen inclusief een boodschappenlijst waarmee jij gaat afvallen en/of waarmee je spiermassa gaat opbouwen. Geef je doel en wensen aan. Eet jij glutenvrij, lactosevrij of liever zonder vlees of vis? Het menu wordt passend en op maat gemaakt.

Makkelijk dan dit wordt het
Je weekmenu’s ontvang je elke week via je email. Genereer met één druk op de knop een overzichtelijke boodschappenlijst of bestel al je boodschappen direct online.

Wat te doen?
Klik op de onderstaande link en meld je aan. Voor 9,95 ontvang je een maand lang elke week je persoonlijke voedingsplan en de bijbehorende boodschappenlijstjes die volledig afgestemd zijn op jouw doel en macro’s. Na een maand stopt het abonnement automatisch zodat je nergens aan vastzit.

Een jaarabonnement is ook mogelijk voor € 6,95 per maand.